martes, 9 de septiembre de 2014


Sierra Leone decreta l’estat de confinamanet a casa durant 4 dies, per l’alt risc d’ebola que pateix el país. S’han de recluïr a les seves llars des del 18 al 21 de setembre i no poden sortir, o no haurien de sortir, pel gran risc al que s’exposa la població.

Què faríem si passés això aquí???? 4 dies sense sortir de casa???!! Primer de tot, el meu jefe m’acomiadaria si jo tingués previsió de faltar 4 dies. O faria que la reclusió fos a la feina… però en veure que el risc és real em deixaria marxar. Després negociaríem si aquests 4 dies pertanyen a vacances o no, però com ens obligaria l’estat, no són vacances.

Hauríem de planificar-nos bé: assaltar i buidar de forma compulsiva tots els supermercats, comprant dinar per un mes (per si de cas, mai se sap el que pot passar).

Tot el que tindríem planificat per aquells diez, ho anul·laríem (metges, gimnàs, compres…) i potser aprofitaríem per veure a familiars, amics i gent que fa temps que no veiem.

Aprofitaríem per gravar música i baixar-nos películes (per plataformes legals, evidentment :P), ja què estaríem 4 dies sense treballar i sense res a fer. I com tothom estaria igual, no es gravarien programes nous de televisió. A tot estirar, programarien pel·lícules i reposicions per tenir 4 dies a la població ocupada.

Ens avisarien amb un parell de setmanes d’anticipació, llavors els oportunistes crearien packs per fer abans de la confinació. Del tipus: “aprofita per veure la ciutat en la qual mai has estat”, “gaudeix d’una última semana de massatges” o llibres en plan “acudits per omplir 4 dies” o “què fer en 4 dies a casa?”.

Sortirien gurús, pitonisses i d’altres il·luminats fent les prediccions de la fi del món. I augmentarien considerablement, la venda d’amulets i tot tipus d’encanteris per no caure malalts.

Esglésies plenes el últims dies. Discoteques, espectacles… tot ple, sense por a quedar-nos sense diners. Això si, senyors del govern, si ho volen fer, és millor a fi de mes (és un consell).

I què farien els salseros???????????????????!!!!! Organitzar-nos per poder passar aquests 4 dies de la millor manera possible.

Compraríem menjar i gravaríem música, com la resta de la població. Endreçaríem la nostra roba i separaríem roba per 8 dies. Si, 8 dies en lloc de 4: els salseros suem, bé els nois per 20 dies, de fet acabarien amb l’assortiment de samarretes de la ciutat).

I evidentment no ens quedaríem a casa, sinó que estaríem 4 dies de “weekend salsero” al Dio. La reclusió seria allà. Portaríem menjar, sacs de dormir, roba, les nostres sabates de ball i tot el kit salsero necessari. Establiríem torns de dutxa i horaris d’activitats: tallers, master class, ball social.

Ens distribuiríem en autocars o cotxes per poder recollir a tothom per poder arribar al Dio sense problemes.

Els primers dos dies ballaríem sense parar ni per dormir, però per això tindríem els altres 2 per recuperar-nos. Aniria bé perquè no només ballaríem, també parlaríem i ens coneixeríem millor!! Amb el què, al contrari de la resta de la població, no voldríem que s’acabessin els 4 dies i tornar així a la nostra quotidianitat.

Conclusió: fes-te salsero, seràs més feliç :D!!
 
Dio Club, les sessions de pràctiques de l'Escola Seven Dance

0 comentarios :

Publicar un comentario